Geluk is ook niet alles

In April verschijnt een nieuw boek:

Geluk is ook niet alles. Tips en adviezen voor een beter leven.

Met 69 illustraties van Peter van Straaten

Wie streeft er nou niet naar geluk? In ons land lijkt dat aardig te lukken, want bijna negen van de tien Nederlanders beweert gelukkig te zijn. Moeten we dat serieus nemen? Want de zelfhulpboeken die u een gelukkiger leven beloven, zijn niet aan te slepen. Ook van dit boek zult u gelukkig worden. Nou ja, het zal u een paar amusante uurtjes bezorgen, dat is wel het minste. En met een beetje geluk steekt u er ook nog iets van op.

In dit boek worden basisprincipes van gedragsverandering uitgelegd en toegepast in praktijkvoorbeelden die lezers van het maandblad Zin instuurden naar de populaire rubriek Dr Does ziet licht. Deze worden hier gebundeld en verrijkt met de briljante illustraties van Peter van Straaten. 

Reserveren/bestellen bij managementboek.nl

Reserveren/bestellen bij bol.comComments are closed.