De campagne van 60 seconden

E-book uit 2012; blijkens het slotdebat van 16 maart 2021 nog steeds relevant; gratis te downloaden: 

Handleiding Psychologische Oorlogsvoering

De verkiezingswinst van de PVV in juni 2010 was zo groot dat deze partij bij de kabinetsformatie niet genegeerd kon worden. De verklaring voor deze winst wordt vooral gezocht in maatschappelijke factoren, zoals immigratie en ontzuiling en onvrede over Europa. Onbelicht is de grote mate van psychologisch vernuft die de PVV in de campagne van 2010 heeft getoond. Dankzij amateurisme bij de tegenstanders en falende parlementaire journalistiek heeft deze partij daarvan optimaal geprofiteerd. In dit boek wordt uitgelegd waaruit dat psychologisch vernuft bestaat.

Download als e-boek in epub, mobi of pdf formaat.Comments are closed.